Колеги,незнам дали е нормално това,за това реших да попитам. След като запаля колата за 1-ви път за деня и я оставя да поработи 5-6 мин. преди да тръгна всичко си е нормално,но ако реша да тръгна на 2-рата минутка примерно, като подам газ колата се чуди кво става и забива муцуната. Така е няколко минутки,като поработи малко се оправя. Някаква притенция на Алфите ли е това или си имам някакъв проблем? Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Забива муцуната като е студена 156 2.0 TS
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеКолеги,незнам дали е нормално това,за това реших да попитам. След като запаля колата за 1-ви път за деня и я оставя да поработи 5-6 мин. преди да тръгна всичко си е нормално,но ако реша да тръгна на 2-рата минутка примерно, като подам газ колата се чуди кво става и забива муцуната. Така е няколко минутки,като поработи малко се оправя. Някаква притенция на Алфите ли е това или си имам някакъв проблем? Благодаря предварително.
Има много писано по този проблем.Пробвай с търсачката,но не знам как работи тя.
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеКолеги,незнам дали е нормално това,за това реших да попитам. След като запаля колата за 1-ви път за деня и я оставя да поработи 5-6 мин. преди да тръгна всичко си е нормално,но ако реша да тръгна на 2-рата минутка примерно, като подам газ колата се чуди кво става и забива муцуната. Така е няколко минутки,като поработи малко се оправя. Някаква притенция на Алфите ли е това или си имам някакъв проблем? Благодаря предварително.
Comment
-
дебитомер ако беше от софия можеше да ти дам един за пробаsigpicalfa 164turbo s4
части втора употреба за алфа всичко за 156
http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
0888556609 Коко Алексиев
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеИмаш проблем. Ако всичко е наред, трябва да можеш да тръгнеш веднага, моята е така...плавничко трябва.
Иначе пали от първия път винаги,оборотите след като запали са около1400, и след няколко минути си падат до 1000
Comment
-
Да, сега намерих доста изписани теми по тоя въпрос...еми ще се лекуваме като има парички,че в момента е зле положението.
Понеже съм в Ямбол не знам до кога,има ли колеги от Ямбол да ми препоръчат сервиз където поне малко да разбират,че аман от некадърници.
Comment
-
В ЯЛ мое да идеш в АХМ-ауто в сервиза им, на Трите Вятъра се намира, ако ти говори нещо......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Колега и при мен го имаше този ефект, но започнах да сипвам само Карера 95 или 95+ и всичко се нареди.
Преди това сипвах обикновен 95 най-често от Лукойл и имах този проблем като при теб.
Успех.sigpic
Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
.:: My PRECIOUS ::.
Comment
-
Не трябва да има значение какво сипваш. 92 да сипеш пак трябва като и подадеш да тръгне.
На който му забива муцуна така на студено значи, че и колата му не върви колкото трябва да върви. Този проблем е свързан с редица малки проблемчета които могат да се поправят лесно. Само ви информирам, че това не е един проблем по-колата, а са няколко.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеА защо забравихте факта, че ЕКУ-то пази мотора докато е студен?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment